(advertentie)

Bij het bezoek van de website Locourant.nl gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:

  • De website Locourant.nl is een initiatief van Stichting Lokale Omroep Oldebroek “LOCO” (S.L.O.O.), hierna te noemen Loco Media Groep. De informatie op deze website is bedoeld ter informatie en niet bedoeld als vervanging van enig advies. Indien u zonder verificatie of nader advies van de geboden informatie gebruik maakt, doet u dat voor eigen rekening en risico. Ondanks het feit dat Loco Media Groep zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website, kan Loco Media Groep niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.
  • Alle rechten van namen en logo's berust bij de respectievelijke eigenaars. Het is niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Loco Media Groep informatie (teksten, afbeeldingen, vormgeving, geluid, video en script-codes daaronder begrepen) via elektronische en gedrukte media of op welke andere wijze ook, op te slaan en/of te verspreiden.

Voorwaarden en aanwijzingen

Bij het reageren op items gaat u akkoord met de hiervoor geldende voorwaarden.

Privacy

  • Het IP-adres van uw computer wordt bij ieder bericht opgeslagen om het beheer van de site te vereenvoudigen. Verder bewaart het systeem cookies op uw computer. Deze cookies bevatten geen gebruikersinformatie die worden opgegeven. Door deze voorwaarden te accepteren stemde u ermee in dat bovenstaande gegevens bijgehouden worden. Deze informatie zal niet bekend worden gemaakt aan derden zonder uw toestemming.

Huisregels voor het plaatsen van reactie(s)

We willen graag uw mening horen en discussies zijn erom gevoerd te worden. Toch zijn er bepaalde regels waaraan u zich te houden heeft, zodat dit voor iedereen prettig blijft:

  • U dient zich te registreren om te kunnen reageren op artikelen.
  • Kwetsende, obscene, bedreigende, vulgaire en discriminerende opmerkingen zijn verboden.
  • Links naar illegale zaken en sluikreclames zijn verboden.
  • Geen aanstootgevende en/of shockerende opmerkingen of teksten van dien aard plaatsen.
  • Reacties op berichten die niet ter zake doende zijn, kunnen worden verwijderd.
  • Voor vragen betreffende de reacties: webbeheer@locomediagroep.nl

Als de lezer zich niet houdt aan deze voorwaarden of aanwijzingen van de beheerders, moderators of webmaster kan er worden overgegaan tot het permanent bannen van het IP-adres.

Loco Media Groep is niet verantwoordelijk voor verwijzingen naar sites van derden en kan ook niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van en publicatie van vrijwillige bijdragen.

Zorg bij het inzenden van berichten dat u van het bericht en de eventuele foto de rechten hebt. Loco Media Groep houd het recht om de inzender hiervoor verantwoordelijk te stellen.

Loco Media Groep behoudt zich het recht voor om ontoelaatbare bijdragen direct te verwijderen en/of te bewerken.

Ongewenst op foto/video

Staat u ongewenst op een van onze foto’s of video’s? Neem dan contact op met de redactie via info@locomediagroep.nl of bel naar 038 – 376 29 81 (ma t/m do 9:00 – 16:00). Geef hierbij een duidelijke omschrijving van de des betreffende foto.

Gegevens

Wilt u uw gegevens opvragen van uw account op deze website of wilt u dat uw account wordt verwijderd? Mail dan naar webbeheer@locomediagroep.nl met uw vraag en wij zullen u dan verder helpen.

Deze disclaimer kan ten aller tijde door Loco Media Groep aangepast worden. Wij adviseren daarom de regels en voorwaarden regelmatig te bekijken.