(advertentie)

GLO

met première Missa Katharina

OLDEBROEK - Zaterdagavond 23 november 2019 wordt er een bijzonder concert gehouden in Luctor et Emergo in Oldebroek. Samen met een projectkoor van 60 zangers zal het A-orkest van Concordia Oldebroek het stuk “Missa Katharina” ten gehore brengen. Ook sopraan Fardau van der Woude verleent haar medewerking. Mede dankzij de sponsoren Dickhof Autoschade, Boni Oldebroek en Slagerij van de Weg zal de volledige opbrengst van dit concert ten goede kunnen komen aan het werk van GlobalRize.

Speciaal voor het jubileumconcert heeft Jacob de Haan een arrangement voor fanfare en projectkoor gemaakt. Nog nooit eerder uitgevoerd en daarmee wordt dit concert een première. Een uniek muziekstuk waar je bij moet zijn!

Kaarten voor het concert zijn in de voorverkoop verkrijgbaar en kosten 10 euro. Het concert begint om 20:00 uur en is ongeveer 21:15 uur afgelopen waarna er een hapje en een drankje kan worden genuttigd. Bestel je kaarten via de website www.globalrize.nl/concordia. De kaarten kunnen ook worden gekocht bij een van de vestigingen van Topslagerij Van de Weg in Oosterwolde, Oldebroek, t Harde of Elburg.

Wees er snel bij, want op is op!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment