(advertentie)

10151247 842669459078661 3295374371309440185 nOLDEBROEK - Op donderdag 21 augustus om 19.00 uur is Rosalinda van Dijkhorst op bezoek bij Aan Tafel Met op Loco FM. Nia van den Bosch gaat met haar in gesprek over haar carriére als gospelzangeres. Dat Rosalinda iets met muziek zou gaan doen was al heel vroeg duidelijk. Van jongs af aan viel zij op door haar onophoudelijk zingen en haar heldere stem. Hierdoor zong zij haar eerste solo op cd toen ze 7 jaar was. Sinds het jaar 2000 zingt ze bij Remco Hakkert in het Centre Gospel Choir en heeft ze backing vocals ingezongen op onder andere de cd "Alone and yet" en "See if I care" van Remco. Het Centre Gospel Choir is in 2008 begonnen met een concert tour door heel Nederland.  Dit was zo'n succes dat ze in de jaren daarna hele nieuwe concerten zijn gaan geven. In 2010 zijn er prachtige opnames gemaakt van de liederen die zij zongen wat resulteerde in de CD en DVD This is my story, waar Rosalinda het lied Blessed Assurance op zingt.

Vervolg op deze cd was This is my song, waarop Rosalinda te horen is met het lied Worthy is the lamb. Rosalinda heeft een aantal malen op mogen treden voor televisie en heeft solo mogen zingen in de Jaarbeurs van Utrecht en in het Gelredome. Naast deze optredens heeft ze zelf concerten gegeven en optredens gedaan op bijvoorbeeld feesten, bruiloften en in diensten.
In 2008 is haar eerste single "Carry me" uitgekomen en in 2011 bracht zij een single "Hij draagt jou ook morgen" uit. Dit lied is speciaal geschreven n.a.v. de tsunami en aardbevingen in Japan. Deze singles zijn beiden te downloaden op deze site. In januari 2013 is Rosalinda de studio in gegaan om haar cd "Essence of life" op te nemen in samenwerking met producer Michel van der Zanden van Evertone. Hierop staan 10 nieuwe liederen die allen door Rosalinda en Ewald van Dijkhorst geschreven zijn. Een afwisseld album met daarop een lied als "Mijn kindje" wat een nieuwe zwangerschap na het verlies van een kind omschrijft, maar ook het stoere "Always remains" en het zonnige "Forgiveness I choose". Het is een creatief album met diepgang en een mooie pop sound

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment