9e jaargang | woensdag 23 april 2014
| RSS
Dries van Wijhe en staatssecretaris openen De Meule
vrijdag 27 april 2012 19:10

OOSTERWOLDE - De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een flinke verbouwing aan de panden rondom 'De Meule' in Oosterwolde. Inmiddels zijn de werkzaamheden klaar en zijn de bedrijven gestart in hun nieuwe omgeving. Vandaag, vrijdag 27 april, vond de officiele opening plaats en daarvoor waren oud-marathonschaatser en -wielrenner Dries van Wijhe en staatssecretaris Joop Atsma uitgenodigd. Op 28 april openen de bedrijven allen hun deuren. Tussen 10.00 en 15.00 uur bent u van harte welkom.

alt

Kijk HIER voor meer foto's

De verbouwing op Oostendorperstraatweg 90 en 92 is in het najaar van 2011 gestart en is onlangs afgerond. Het resultaat mag er zijn. Op de twee adressen is veel nieuwe bedrijfsruimte gecreëerd waardoor bedrijven zich hier hebben kunnen vestigen in Oosterwolde.

Op Oostendorperstraatweg 90 is naast het bestaande bedrijf Machine Verhuur Oosterwolde nu ook Meubelherstelbedrijf Geef kleur aan uw leren bank gevestigd. Tevens is er nog bedrijfsruimte vrij. Op Oostendorperstraatweg 92 is naast de bestaande bedrijven Bouwmarkt De Meule en Bouwbedrijf W. van Boven nu ook plaats voor Evink Engineering bv, Boeve & Van Dorp Administratie en Advies, Schoonheidssalon Het Opknappertje en Bultman Advies.

 
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren na te zijn ingelogd.

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Live luisteren naar LOCOfm

Liciten wigh WMPLiciten wigh WinampLiciten wigh Real

Weer

Weersverwachting
Oldebroek
Meer weer in Oldebroek

LOCO FM StudioCam

Zoeken

Stichting Lokale Omroep Oldebroek • Zuiderzeestraatweg 498 • 8091 CT Wezep • Tel: 038 376 2981 • E-mail: info@locourant.nl