9e jaargang | donderdag 24 april 2014
| RSS
Heuvelruiters presteren goed op diverse concoursen
zondag 22 april 2012 19:09

WEZEP - In Ermelo werd het "scholenconcours"van de Groene Welle georganiseerd. Sanne Platte reed mee met Delayla. Ze startte in de BB en werd hierin knap 1e met dit jonge paard. Ook in de klasse B werd ze 1e met 76 stijlpunten. Tevens kregen ze nog een extra prijs omdat ze de beste 4-jarige had.

In Oldebroek werden dressuurwedstrijden voor pony's georganiseerd. Lonneke Vaessen reed mee in de M2 met haar hengst Woodstock (Orchard Fendt). Ze werden 2 keer 1e met 200 en 190 punten. Met High Flown's Orlando werd ze ook 1e in de L1/DE met 194 punten.
Carlijn Vaessen reed in de Z2 met haar pony Canto TG en werd 1e met 64.63%.

Babet Westerink reed ook mee in Oldebroek en werd 2e met haar pony San Remo in de klasse B1. Esmee Westerink reed met haar pony Silvy naar een 2e plek in de klasse A.

In Wezep werden springwedstrijden gehouden voor paarden. Henrike Fijn reed mee met haar paard Wendy in het L springen en won door twee foutloze parcoursen te springen.

Joris Noordman reed ook mee in Wezep. In het B springen werd hij 2e met zijn paard Crack N. Hij reed foutloos en kreeg 72,5 punten voor de stijl.

In Elburg werden de gemeentekampioenschappen gehouden. Hendri Bastiaan werd hier Springkampioen, Algemeen Kampioen en Gemeente Kampioen.

In Nieuw Heeten werd een dressuurwedstrijd gehouden voor paarden. Evelien van Beek kwam hier aan de start met haar paard Alert. In de klasse Z1 nam ze een 6e plek mee naar huis met 204 punten.

Anouk Wolters reisde af naar Haarle om daar haar eerste buitenwedstrijd te rijden met Cosima. Ze kwam in de L1 aan start en behaalde een 2e plek met 195 punten.
 

 
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren na te zijn ingelogd.

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Live luisteren naar LOCOfm

Liciten wigh WMPLiciten wigh WinampLiciten wigh Real

Weer

Weersverwachting
Oldebroek
Meer weer in Oldebroek

LOCO FM StudioCam

Zoeken

Stichting Lokale Omroep Oldebroek • Zuiderzeestraatweg 498 • 8091 CT Wezep • Tel: 038 376 2981 • E-mail: info@locourant.nl