9e jaargang | donderdag 24 april 2014
| RSS
Eerste piramide Veluwe Portaal voor VNO-NCW
woensdag 04 april 2012 06:00

REGIO - Veluwe Portaal heeft haar dienstverlening zichtbaar gemaakt met een creatief vormgegeven en opvallende piramide van ongeveer 25 cm hoog. Daarop staan in de vorm van twaalf stellingen de diensten van deze stichting weergegeven. Het eerste exemplaar is op 2 april j.l. overhandigd aan drs. Werner Ludwig, directeur van VNO-NCW Midden. ‘Het zichtbare symbool dat werkgevers door samenwerking juist in de huidige crisistijden samen de top kunnen bereiken’. Aldus luidde het commentaar van drs. Werner Ludwig van deze werkgeversvereniging.

alt

De Stichting Veluwe Portaal is er voor werkgevers die geen personeelsdeskundige in dienst hebben of versterking zoeken op personeelsgebied. Deze hebben te maken met ziekte, reorganisatie, boventalligheid, personele vraagstukken, kostbare adviseurs en andere dure vraagbaken. De piramide duidt op een aantal van die vraagstukken in de vorm van 12 confronterende stellingen. Coördinator Ingeborg Lups van Veluwe Portaal: ‘Personeel vormt het grootste kapitaal van het bedrijf. Daarover wil ik aan de hand van de piramide de discussie aangaan met de werkgevers als het gaat om personeel en bijbehorende vraagstukken. Ik wil ze op interactieve wijze laten zien dat Veluwe Portaal een daadwerkelijk toegevoegde waarde voor de werkgevers is. Aan de onderzijde van de piramide staan de antwoorden op die stellingen in de vorm van de dienstverlening die op de stellingen aansluiten. Kortom, een andere benadering dan de gebruikelijke PowerPointpresentaties, die vaak uitdraaien op een saaie monoloog’.

 

Omdat ondernemers graag hun eigen mening laten horen, is er op de piramide ook ruimte voor hun eigen stelling. Dit omdat Veluwe Portaal graag naar de stem van de werkgevers luistert en ondernemers het fijn vinden om voor hun eigen mening uit te komen. Lups: ‘Er zijn genoeg P&O-vragen die ze via één loket bij het Veluwe Portaal kunnen neerleggen’.

 
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren na te zijn ingelogd.

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Live luisteren naar LOCOfm

Liciten wigh WMPLiciten wigh WinampLiciten wigh Real

Weer

Weersverwachting
Oldebroek
Meer weer in Oldebroek

LOCO FM StudioCam

Zoeken

Stichting Lokale Omroep Oldebroek • Zuiderzeestraatweg 498 • 8091 CT Wezep • Tel: 038 376 2981 • E-mail: info@locourant.nl