PUTTEN - Afgelopen zaterdag speelden de waterpoloheren van Z&PC Hatto Heim 1 de lastige uitwedstrijd in Putten tegen de huidige koploper Triton. Na een goede eerste periode van de Hattemers werd er door Triton uit een ander vaatje getapt en bezweken zij onder de druk; 9-3.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

vd goor drontenWEZEP - Vorige week wist Lindy Rook ook mooie prestaties neer te zetten. In Den Ham startte ze haar Hiphop in de klasse L2 dressuur. Beide rubrieken werden gewonnen met 202,5 en 211 punten. De amazone kwam op zondag aan de start in Vragender. Daar startte ze haar Farabeau Fortuna in de klasse Z1. De combinatie ontving 231 en 236 punten voor de proeven en hier werd een 2e en 3e prijs mee behaald.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

20170226 121257WEZEP - TTV Bosman staat na vier speelrondes verrassend op een gedeelde eerste plaats. De Wezepers staan inmiddels negen punten boven de degradatiestreep en degradatie lijkt daarmee ver weg.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

vscoOOSTERWOLDE - De Supportersvereniging V.S.C.O. organiseert op vrijdag 3 maart 2017 haar maandelijkse bingo in het clubgebouw van VSCO'61 op sportpark De Heughte, Zwarteweg 15 in Oosterwolde. Iedereen die een avond bingo wil spelen in een leuke en gezellige ambiance, is van harte welkom om aan deze avond deel te nemen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Foto Jasper Riezebos Derk Jan van Putten 2017WEZEP - Maandagavond 27 februari is Dakar deelnemer Jasper Riezebos te horen bij LocoFM. In het radioprogramma Sportief Zijn Zeker Weten, wat uitgezonden wordt van 20.00 tot 21.00 uur op LocoFM. Jasper zal tussen 20.30 – 21.00 te horen zijn.

Met Jasper zal er teruggeblikt worden op Dakar 2017, en voor uit geblikt worden op de nieuwe rol van Navigator die hij heeft bij de komende Morocco Desert Challenge Rally in het Rainbow Truckteam.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

vscoOOSTERWOLDE - In de thuiswedstrijd tegen zondag eersteklasser SC Bemmel weet VSCO’61 de volgende ronde te bereiken. Na een 1-1 eindstand beslist VSCO’61 het bekerduel via de penaltyserie (5-4). Ondanks het klassenverschil geeft VSCO’61 prima partij. Het uiteindelijke gelijke spel is dan ook terecht. VSCO’61 begint gehavend aan de wedstrijd door het ontbreken van een aantal spelers vanwege ziekte en blessures. Daarnaast neemt hoofdtrainer Bülent Akar geen risico met enkele spelers die lichte blessures hebben.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

voetbalnet

VSCO '61 - Sc Bemmel 1 - 1   Beker: VSCO wint na strafschoppen (5 - 4)
OWIOS  - Swift '64 3 - 4   Oefenwedstrijd
       
       
Schrijf reactie (0 Reacties)

260

WEZEP - Maandag 27 februari speelt WHC onder 23 de kwartfinale tegen BAS Biddinghuizen onder 23.

De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark Mulderssingel en begint om 20.00 uur.

Schrijf reactie (0 Reacties)

001 Straatmakersbedrijf Koele BV

OLDEBROEK - Gerrit Koele tekende onder het toeziend oog van Henk Klock van de ATB Verenging Oldebroek een drie jarige sponsorcontract bij de ATB Vereniging Oldebroek. Straatmakers bedrijf Koele B.V. is een VCA gecertificeerd straatmakersbedrijf, opgericht in 1976 door Jakob Koele sr. Het bedrijf is in 2006 door zijn zonen Gerrit en Jakob Koele jr. overgenomen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

vissen

HATTEMERBROEK - Zaterdag 4 maart organiseert hsv Vissie vissie een presentatie over het fenomeen witvissen. De lezing zal verzorgd worden door Eeuwe Weening.

Eeuwe Weening vist al meer dan 30 jaar actief op alle vissoorten in de Noordoostpolder en niet zonder succes. De passie voor het witvissen zal hij met zijn schat aan ervaringen u uitbundig en met vol enthousiasme gaan vertellen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

VSCO

OOSTERWOLDE - Zaterdag speelt VSCO’61 in de derde knock-out ronde van de districtsbeker tegen zondag eersteklasser Sportclub Bemmel. De wedstrijd op sportpark De Heughte begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter G.A. Harmelink uit Deventer. Sportclub Bemmel is de huidige nummer twee van de zondag eerste klasse E en wist de eerste periodetitel binnen te halen. BVC’21 is de koploper en was ook de tegenstander in de vorige knock-out ronde. Sportclub Bemmel wist met een overtuigende 0-4 overwinning de volgende bekerronde te bereiken. Met drie doelpunten was Ricky Houterman voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor de productie. Het andere doelpunt kwam op naam van Karen Tevonyan.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

onk

HEERDE - Het ONK motorcrossgeweld barst op zaterdag 4 maart los op de crosspiste van Heerde. De MSV-NOV en de KNMV organiseren die dag de ONK solo motorcross. Er wordt gestart in de 85cc Grote wielen klasse, de 125cc, MX2 en de MX1 klasse.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Foto Marcel Bekenkamp

OLDEBROEK - Al een paar weken zijn ze volop in de weer op het circuit, de vrijwilligers van Stichting Circuit Oldebroek. Afgelopen zaterdag was er ook weer een grote groep actief om onder andere spandoeken op te hangen en hekken te plaatsen die als afzetting moeten dienen tijdens de Grand Prix Zijspancross welke in het Paasweekend plaats gaat vinden op “Circuit de Bargen”. Van Werven heeft materieel beschikbaar gesteld waarmee het starthek, welke in de winterperiode is aangepast, teruggeplaatst kon worden. Daarnaast is de winter ook gebruikt om het circuit een opknapbeurt te geven.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

RUN

WEZEP - De finish van de Zuiderzeestraatweg-run is dit jaar bij pannenkoekenrestaurant De Zwijger in Wezep. Hierdoor is de totale afstand van de estafette- en ultraloop ruim 3 km korter dan vorig jaar.

De Zuiderzeestraatweg-run voert de lopers over het tracé van de oude handelsweg tussen Hoevelaken en Wezep. Die weg is in 1830 bestraat. De 5e (lustrum)editie van deze prestatieloop wordt gehouden op 8 april a.s. De start is bij het Gazelle Experience Center in Hoevelaken.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Papa di Grazzi 1

HATTEMERBROEK - Vorig jaar was koningsdag, met live optreden van Q-Music, een groot succes bij Noord Veluwe Boys . Noord Veluwe Boys en Oranjevereniging Hattemerbroek zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest om vorig jaar te overtreffen. En dat is gelukt! Als hoofdact komt de band Papa di Grazzi. Papa di Grazzi behoort tot de top van feesttentcircuit. Papa di Grazzi wisselt het spelen van bekende nummers af met een geweldige en onvoorspelbare show.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

blauwwit logo

OLDEBROEK - Sinds dit seizoen spelen zowel Blauw Wit 1 en 2 in de promotieklasse en dat betekent dat de teams elkaar in wedstrijdverband moeten treffen. Afgelopen zaterdag was het tijd voor deze kraker. ‘Oud tegen jong’, ‘een broederstrijd’, ‘Oldebroekse derby’; allemaal termen waarmee de wedstrijd vooraf werd aangeduid. En gezien de ranglijst had H2 de beste papieren (ze staan immers hoger dan H1). Maar dat liep net even anders.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

waterpolo

HATTEM - Afgelopen zaterdag speelden de waterpolodames van Z&PC Hatto Heim een uitwedstrijd tegen De Houtrib in Lelystad. Het werd uiteindelijk 7-4 voor de Hattemse dames en door deze overwinning staan zij nu bovenaan in de competitie.

De eerste periode begon goed voor Hatto Heim. Femke Bijlsma wist al snel te scoren en zo Hatto Heim op voorsprong te zetten. Even later scoorde de Houtrib echter de gelijkmaker. De Houtrib had zelfs op voorsprong kunnen komen door een man-meersituatie maar verzuimden deze kans te benutten.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

waterpolo

HATTEM - Het is het eerste herenteam van Z&PC Hatto Heim afgelopen zaterdag niet gelukt om drie punten te stelen bij Deltasteur in Kampen. Ondanks dat er in de tweede periode goed werd teruggekomen tot 4-3, kwamen zij daarna niet meer door de hechte verdediging van de Kampenaren en werd er uiteindelijk met 10-3 verloren.

Tijdens de eerste periode werd het spelbeeld van de wedstrijd al snel duidelijk. Deltasteur trok zich terug, legde de verdediging compact en maakte het Hatto Heim zodoende lastig om gevaarlijk te kunnen worden voor het doel.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

heuvelr

WEZEP - In Apeldoorn werd er dit weekend een dressuurwedstrijd voor de pony’s georganiseerd. Enkele leden wisten zich tijdens dit concours in de prijzen te rijden. Babet Westerink ging van start in de klasse Z1 cat. D. Samen met haar San Remo ontving ze 207 punten voor de proef. Hiermee mocht de 1e prijs in ontvangst genomen worden.

Willeke den Besten ging van start in de klasse L1 dressuur. Samen met haar pony W.J.’s Timberwood startte ze twee proeven en hier ontving ze 184,5 en 182 punten voor. Hiermee mochten ze tweemaal de 2e prijs in ontvangst nemen.

Schrijf reactie (0 Reacties)

HEUVELRUITERS

WEZEP - Dressuuramazone Anita Bronkhorst reisde vrijdagavond af naar het concours in Emmeloord. Samen met haar paard Grapith-S kwam ze uit in de klasse M1 dressuur. De combinatie wist zich ook dit keer weer mooi in de prijzen te rijden. De proeven werden beoordeeld met 194,5 en 198 punten en dit was tweemaal goed voor de overwinning.

Schrijf reactie (0 Reacties)