9e jaargang | donderdag 17 april 2014
| RSS
Passie- en paasconcert Chr. Mannenkoor ’t Harde e.o.
maandag 19 maart 2012 07:05

’t HARDE - Op zaterdag 31 maart organiseert  het Mannenkoor ’t Harde weer een Passie- en Paasconcert in de Grote of st. Nicolaaskerk te Elburg. Het concert, wat helemaal in het teken zal staan van het lijden, sterven en de opstanding van Jezus Christus, zal naast het Mannenkoor qua bezetting  compleet worden gemaakt door medewerking van het gem. Hervormd Kerkkoor uit Rijssen.

Dit is de eerste keer dat beide koren op deze manier samenwerken. Het Hervormd Kerkkoor heeft grote bekendheid in haar regio en geeft regelmatig concerten. Dat met de bezetting van deze koren op deze avond weer een prachtconcert mag worden verwacht komt ook door de medewerking van  Johan van de Graaf op piano, Corrie Wielink (bekend van Duo Friends) op viool, en Willem Veldkamp op synthesizer. Genoemde instrumentalisten zullen de koorwerken op een orkestrale manier begeleiden en omlijsten. Hiernaast zullen de solopartijen worden gezongen door koorsolist Evert Ponstein  Dit alles, gezet in een programma wat is samengesteld door dirigent Henk v.d. Maten, zal garant staan voor een indrukwekkende avond. U bent van harte welkom.

Aanvang concert, 19.30 u. 19.00 u. Kerk open

De  toegangsprijzen zijn € 9,- p.p  (volw.)  en € 1,- p.p voor kind. t/m 12 jaar Donateurs krijgen € 2,- p.p (max. 2 pers) korting op vertoon van een geldige  donateurskaart, dit is ook mogelijk bij voorverkoop.

De programma ‘s zijn in de voorverkoop verkrijgbaar vanaf zat. 17 maart op de bekende voorverkoopadressen:

- Boekhandel Marsman in ’t Harde

- Hennie Vos  Essenakker 24   Oosterwolde

- Bloembinderij “ Het Koetshuis” Doornspijk

- Evangelische Boekhandel in Oldebroek

Kijk voor nadere informatie op:  www.cmktharde.nl

 
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren na te zijn ingelogd.

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Live luisteren naar LOCOfm

Liciten wigh WMPLiciten wigh WinampLiciten wigh Real

Weer

Weersverwachting
Oldebroek
Meer weer in Oldebroek

LOCO FM StudioCam

Zoeken

Stichting Lokale Omroep Oldebroek • Zuiderzeestraatweg 498 • 8091 CT Wezep • Tel: 038 376 2981 • E-mail: info@locourant.nl