9e jaargang | woensdag 23 april 2014
| RSS
Open huis nieuwe bedrijven Oosterwolde
dinsdag 17 april 2012 06:05

OOSTERWOLDE - De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een flinke verbouwing aan de panden rondom 'De Meule' in Oosterwolde. Inmiddels zijn de werkzaamheden klaar en zijn de bedrijven gestart in hun nieuwe omgeving. Graag laten zij u het resultaat zien en houden open huis op 28 april.

De verbouwing op Oostendorperstraatweg 90 en 92 is in het najaar van 2011 gestart en is onlangs afgerond. Het resultaat mag er zijn. Op de twee adressen is veel nieuwe bedrijfsruimte gecreëerd waardoor bedrijven zich hier hebben kunnen vestigen in Oosterwolde.

alt

Op Oostendorperstraatweg 90 is naast het bestaande bedrijf Machine Verhuur Oosterwolde nu ook Meubelherstelbedrijf Geef kleur aan uw leren bank gevestigd. Tevens is er nog bedrijfsruimte vrij. Op Oostendorperstraatweg 92 is naast de bestaande bedrijven Bouwmarkt De Meule en Bouwbedrijf W. van Boven nu ook plaats voor Evink Engineering bv, Boeve & Van Dorp Administratie en Advies, Schoonheidssalon Het Opknappertje en Bultman Advies. Op 28 april openen zij allen hun deuren tussen 10.00 en 15.00 uur en heten u van harte welkom.

 
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren na te zijn ingelogd.

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Live luisteren naar LOCOfm

Liciten wigh WMPLiciten wigh WinampLiciten wigh Real

Weer

Weersverwachting
Oldebroek
Meer weer in Oldebroek

LOCO FM StudioCam

Zoeken

Stichting Lokale Omroep Oldebroek • Zuiderzeestraatweg 498 • 8091 CT Wezep • Tel: 038 376 2981 • E-mail: info@locourant.nl