9e jaargang | donderdag 24 april 2014
| RSS
Groep 8 van de CNS ’t Loo is winnaar van de BankBattle 2012
woensdag 25 april 2012 06:15

't LOO -  De Rabobank houdt per district een internetgestuurde kennisquiz voor de bovenbouw van de basisschool genaamd de BankBattle. De C.N.S. ’t Loo moest het opnemen tegen deelnemende scholen uit Oldebroek, ’t Harde, Kamperveen en ’t Loo en werd winnaar in de tijd van 1 uur en 07.40 minuten (de snelste school van Nederland wist de klus te klaren in 39.48 minuten). Groep 8 van de Looschool heeft maandagmiddag 16 april een heerlijke taart ontvangen van de Rabobank Noordwest-Veluwe.

trategie en samenspel

Het succesvol afronden van BankBattle vereist tactiek, strategie en vooral klassikaal samenspel. Alle deelnemende groepen starten exact op hetzelfde tijdstip met het uitvoeren van praktijkopdrachten en het beantwoorden van vragen.

Kraak de code

De vragen hebben betrekking op schoolvakken, muziek, computers, techniek, radio, televisie en internet. Uiteindelijk resulteert dit na ongeveer twee uur hard werken in een geheime BankBattleCode die de leerlingen moeten opslaan in de digitale BankBattleKluis. De groep die de geheime code als eerste kraakt, is winnaar!

 
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren na te zijn ingelogd.

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Live luisteren naar LOCOfm

Liciten wigh WMPLiciten wigh WinampLiciten wigh Real

Weer

Weersverwachting
Oldebroek
Meer weer in Oldebroek

LOCO FM StudioCam

Zoeken

Stichting Lokale Omroep Oldebroek • Zuiderzeestraatweg 498 • 8091 CT Wezep • Tel: 038 376 2981 • E-mail: info@locourant.nl