9e jaargang | donderdag 24 april 2014
| RSS
College B&W gemeente Oldebroek verdeelt portefeuilles
dinsdag 17 april 2012 17:55

OLDEBROEK - Op 17 april 2012 verdeelde het college van B&W de portefeuilles na de komst van twee nieuwe wethouders. De verdeling van de portefeuilles komt overeen met de bestaande verdeling.

Portefeuille burgemeester

Burgemeester A. (Adriaan) Hoogendoorn is verantwoordelijk voor de beleidsvelden Openbare orde & veiligheid, Externe betrekkingen, Intergemeentelijke samenwerking, Beleidscoördinatie, Personeel en organisatie, Voorlichting en communicatie, Informatisering, Integrale handhaving, Facilitaire zaken, Burgerzaken, Vluchtelingenbeleid en Juridische kwaliteitszorg. Burgemeester Hoogendoorn richt zich eveneens op de procesregie van de projectportefeuille kerntakendiscussie.

 

Portefeuille ChristenUnie

De portefeuille van wethouder C. (Carlo) van Dijk bestaat uit de beleidsvelden Financiën, Werk, Inkomen en participatie, Welzijn en cultuur, Grondbedrijf, Economische ontwikkeling, Beheer openbare ruimte, Vastgoed, Sport en Recreatie en Toerisme.

 

Portefeuille CDA

Wethouder N.I. (Nicolet) Hoorn heeft de beleidsvelden Ruimtelijke ontwikkeling, Dorps- en wijkgericht werken, Bestuurlijke vernieuwing, Groen- en landschapsontwikkeling, Cultuurhistorie en monumentenzorg, Plattelandsontwikkeling, Mobiliteit en Toekomstvisie in portefeuille.

 

Portefeuille SGP

Wethouder I. (Izaäk) de Muijnck richt zich op de beleidsvelden Bouwen en wonen, Onderwijs, Milieu, Water, Wet maatschappelijke ondersteuning, Volksgezondheid en Jeugd- en ouderenbeleid.

 

Loco-burgemeesterschap

Het eerste loco-burgemeesterschap ligt bij de ChristenUnie, het tweede bij het CDA en het derde bij de SGP. Omdat wethouder Van Dijk nog niet in de gemeente Oldebroek woont, treedt wethouder Hoorn de komende tijd op als eerste loco-burgemeester. Wethouder Van Dijk zal zich in de komende maanden vestigen in de gemeente Oldebroek, vanaf dat moment geldt de afgesproken volgorde.

 

 
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren na te zijn ingelogd.

Reacties

 
-1 #1 Jan Bruijnes 19-04-2012 14:28
heefd de sgp en de cu al uitgerekend wat de weth aan kilemeters vergoeding krijgen.die van de sgp wil niet in oldebroek wonen. waar gaad de gemeente op bezuinigen?
 

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Live luisteren naar LOCOfm

Liciten wigh WMPLiciten wigh WinampLiciten wigh Real

Weer

Weersverwachting
Oldebroek
Meer weer in Oldebroek

LOCO FM StudioCam

Zoeken

Stichting Lokale Omroep Oldebroek • Zuiderzeestraatweg 498 • 8091 CT Wezep • Tel: 038 376 2981 • E-mail: info@locourant.nl