9e jaargang | donderdag 17 april 2014
| RSS
MHK Keukenexpert ‘De Schutten’ over in nieuwe vertrouwde handen
donderdag 23 februari 2012 21:10

ELBURG - Vanaf 1 januari 2012 heeft MHK Keukenexpert in Elburg een nieuwe eigenaar. John van Olst heeft de zaak overgenomen van zijn oom Gerrit van Olst. Vanaf 1980 is de familie Van Olst al actief in de keukenbranche, in dat jaar werd bij bouwmarkt “De Schutten” een toonzaal gebouwd om keukens, wand- en vloertegels tentoon te kunnen stellen. Daarvoor konden alleen keukens geleverd worden via de bouwmaterialenhandel, met de eigen toonzaal werden ook de keukens rechtstreeks uit de fabrieken in Duitsland gehaald.

alt

Met service en deskundigheid hoog in het vaandel is de ‘keukenafdeling’ steeds meer een op zich zelf staande afdeling geworden. Omdat men in Oldebroek niet meer kon uitbreiden is besloten om de showroom te verplaatsen naar Elburg. Deze mogelijkheid deed zich voor omdat hier door de gebroeders Van Olst ook een bouwmarkt werd geopend. De bovenverdieping van dit pand (650 m2) was uitermate geschikt om ingevuld te worden als keukenshowroom, hetgeen nu een feit is. Deze verandering blijkt een succes te zijn, bestaande klanten weten de nieuwe zaak te vinden en ook nieuwe klanten weten de weg naar Elburg goed te vinden.

In de showroom staan minstens 25 keukens opgesteld, waarvan altijd 10 volgens de nieuwste trends, inmiddels is het assortiment ook uitgebreid met luxe schuifdeurkasten en –interieurs. Deze kasten worden op maat gemaakt en kunnen in diverse kleuren en stijlen worden uitgevoerd.

Tevens is er nu een afdeling met diverse soorten en merken badmeubelen te vinden, alsmede het assortiment wand- en vloertegels is fors uitgebreid. Of u nu wandtegels voor boven de keuken zoekt of uw toilet en badkamer een facelift wil geven. Hiervoor kunt u ook zeker terecht bij ons. Wand- en vloertegels zijn in ruime sorteringen aanwezig, volgens de nieuwste trends en kleuren. Het benodigde sanitair kunnen wij ook leveren.

Het gehele assortiment en met name de uitbreidingen hierop zijn vanaf nu te vinden op de vernieuwde website: www.deschutten.nl.

De familie Van Olst is bij de v.v. OWIOS de eerste shirt- en hoofdsponsor in de geschiedenis, er is tot op de dag van vandaag geen enkel ander bedrijf aan de groenwitten verbonden geweest. De gehele familie Van Olst heeft een groenwit hart, of dit nou als supporter of speler geweest is, deze band is altijd blijven bestaan. Met het aflopen van het contract met Gerrit van Olst aan het einde van het lopende seizoen, was het logisch om als eerste met de nieuwe eigenaar rond de tafel te gaan. Hierin is maar weer gebleken dat de band met OWIOS dermate sterk is, dat ook de onderhandelingen met John van Olst een nieuwe verbintenis als hoofdsponsor heeft opgeleverd.

 

John geeft aan dat hij er trots op is om de jarenlange verbintenis met OWIOS te mogen doorzetten, hij ziet dit als mogelijkheid om iets terug te kunnen doen voor de gemeenschap en zijn klanten. Verenigingen vervullen ook een steeds grotere sociale rol in de gemeenschap, de rol die door de overheid -gedeeltelijk noodgedwongen- steeds meer bij verenigingen wordt neergelegd.

De v.v. OWIOS is zeker ook zo’n vereniging met een schare trouwe vrijwilligers die het mogelijk maken om zo’n 700 leden hun plezier en ontspanning te laten beleven. Of het nou de ‘werkers’ op het perfect onderhouden sportpark zijn of de vele (jeugd-)leiders, ouders, bestuurders en natuurlijk ook de spelers, ze doen allemaal hun best om een bloeiende vereniging in stand te houden. John wil ook zijn complimenten overbrengen aan al deze betrokken mensen.

 

 

 
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren na te zijn ingelogd.

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Live luisteren naar LOCOfm

Liciten wigh WMPLiciten wigh WinampLiciten wigh Real

Weer

Weersverwachting
Oldebroek
Meer weer in Oldebroek

LOCO FM StudioCam

Zoeken

Stichting Lokale Omroep Oldebroek • Zuiderzeestraatweg 498 • 8091 CT Wezep • Tel: 038 376 2981 • E-mail: info@locourant.nl