9e jaargang | donderdag 24 april 2014
| RSS
DeltaWonen en U Woon geven toestemming aan Reggefiber voor de aanleg van glasvezel in huurwoningen
donderdag 26 april 2012 11:09

OLDEBROEK - Reggefiber is gestart met de aanleg van glasvezel in huurwoningen van woningcorporaties DeltaWonen en U Woon in de gemeente Oldebroek. Het gaat om de huurwoningen die binnen het aansluitgebied van Reggefiber in Oldebroek vallen. DeltaWonen en U Woon hebben toestemming gegeven voor de aanleg van een glasvezelaansluiting in hun huurwoningen. Huurders kunnen vervolgens zelf een keuze maken of ze al dan niet gebruik willen maken van de glasvezelaansluiting.

 

Waarom glasvezel?

Eén van de belangrijkste voordelen van glasvezel is de hoge snelheid en de ongekende capaciteit. Woningen met een glasvezelaansluiting krijgen toegang tot supersnel internet, telefonie en televisie. Ook biedt het glasvezelnetwerk mogelijkheden voor toepassingen op het gebied van veiligheid, zoals bijvoorbeeld personenalarmering.

 

Klaar voor de toekomst.

Door de aanleg van de geheel kosteloze glasvezelaansluiting van Reggefiber hebben de inwoners binnen het aansluitgebied van de gemeente Oldebroek nu en in de toekomst een ruime keuze in aanbieders van diensten op het glasvezelnetwerk.  

 

Wat kunnen huurders doen?

Als een huurder nog geen glasvezelabonnement heeft afgesloten bij een van de serviceproviders moet hij of zij een toestemmingskaart in vullen voor de aanleg van de glasvezelaansluiting. Dit betekent niet dat de huurder dan automatisch een glasvezelabonnement krijgt maar dat hij of zij toestemming geeft voor de aanleg van de glasvezelkabel tot in de woning.  Deze toestemmingskaart wordt circa vier weken voor aanvang van de werkzaamheden in de straat per post bij de huurder bezorgd. Online toestemming geven kan ook via www.eindelijkglasvezel.nl/oldebroek.

 

Contact.

Bewoners die meer informatie wensen over glasvezel, de aanleg en de mogelijkheden, kunnen een bezoek brengen aan het glasvezelservicepunt in het gebouw van de stichting Locale Omroep Oldebroek, het glasvezelservicepunt in Dorpshuis De Heerdt in Oosterwolde of de glasvezelwinkel in Hattem. De adressen en de openingstijden van de glasvezelwinkel en de glasvezelservicepunten staan op www.eindelijkglasvezel.nl/oldebroek.

 
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren na te zijn ingelogd.

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Live luisteren naar LOCOfm

Liciten wigh WMPLiciten wigh WinampLiciten wigh Real

Weer

Weersverwachting
Oldebroek
Meer weer in Oldebroek

LOCO FM StudioCam

Zoeken

Stichting Lokale Omroep Oldebroek • Zuiderzeestraatweg 498 • 8091 CT Wezep • Tel: 038 376 2981 • E-mail: info@locourant.nl